Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Hipp 2 Bio 600 g

  Adaptirana mliječna hrana za dojenčad

  HiPP 2 Bio prijelazna mliječna hrana sadrži lako probavljive visokovrijedne bjelančevine iz organskog mlijeka, ne sadrži gluten, s omega -3 esencijalnim masnim kiselinama, sa sastojcima iz BIO uzgoja. Kao pionir u BIO uzgoju već desetljećima u mliječne fo...
  79,99 kn

  Artikl je raspoloživ.

  HiPP 2 Bio prijelazna mliječna hrana sadrži lako probavljive visokovrijedne bjelančevine iz organskog mlijeka, ne sadrži gluten, s omega -3 esencijalnim masnim kiselinama, sa sastojcima iz BIO uzgoja. Kao pionir u BIO uzgoju već desetljećima u mliječne formule stavljamo najkvalitetnije sastojke iz BIO uzgoja. U razdoblju nakom dojenja osiguravamo BIO kvalitetu u mliječnim formulama i tako doprinosimo zdravom razvoju djece. Nakon 6. mjeseca.

  HiPP 2 BIO prijelazna dječja hrana za dojenčad

  Prijelazna mliječna hrana. Kao pionir u BIO uzgoju već desetljećima u mliječne formule stavljamo najkvalitetnije sastojke iz BIO uzgoja. U razdoblju nakom dojenja osiguravamo BIO kvalitetu u mliječnim formulama i tako doprinosimo zdravom razvoju djece.

  600 g

  Vrijeme uvođenja: nakon 6. mjeseca

  Rok trajanja (broj dana): 630

  Izjava o sastojcima (sadrži):

  obrano mlijeko*, biljna ulja* (palmino*, repičino*, suncokretovo), djelomično demineralizirana sirutka u prahu*, laktoza*, škrob od krumpira i kukuruza*, emulgator: soja lecitin, kalcijev karbonat, vitamin C, kalijev klorid, L-triptofan, kalcijev klorid, željezov sulfat, vitamin E, vitamin A, niacin, cinkov oksid, pantotenska kiselina, bakrov sulfat, vitamin K, cinkov sulfat, vitamin B1, vitamin B6, kalijev jodat, manganov sulfat, folna kiselina, vitamin B2, natrijev selenat, vitamin D, biotin, vitamin B12. *iz ekološke proizvodnje

  Dodatne informacije: BIO proizvod

  Naziv odgovorne osobe (stavlja na tržište): Vivera d.o.o. XIII Podbrežje 26, 10020 Zagreb

  Zemlja podrijetla (područje podrijetla): Njemačka

  Uvjeti čuvanja (posebni uvjeti skladištenja): Nakon svake upotrebe dobro zatvorite vrećicu, čuvajte je na sobnoj temperaturi (oko 20ºC) na suhom i higijenskom mjestu. Sadržaj vrećice upotrijebite unutar 3 - 4 tjedna. Molimo Vas da ne zagrijavate kašicu u mikrovalnoj pećnici. Molimo Vas, da se kod pripreme obroka uvijek točno pridržavate uputa za pripremu.

  Upute za upotrebu/pripremu (prijedlog pripreme): Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete. Prije nego se odlučite za prijelaznu hranu, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom ili pedijatrom. Kao bilo koje prijelazno mlijeko, HiPP 2 se treba upotrebljavati nakon 6. mjeseca nadalje kao dio dopunske prehrane, a ne kao zamjena za majčino mlijeko u prvih šest mjeseci života djeteta. Ako rast i razvoj Vašega djeteta zahtjeva da počnete s prijelaznim mlijekom (kao dio dopunske prehrane) prije, molimo Vas da se posavjetujete sa svojim pedijatrom. Poput majčina mlijeka, i mlijeka za dojenčad sadrže ugljikohidrate. Čest ili stalan kontakt zubića djeteta s tekućinom koja sadrži ugljikohidrate može dovesti do kvarenja zubića i kasnijih zdravstvenih problema. Prilikom hranjenja sami držite bočicu i naučite Vaše dijete da što prije počne piti iz šalice.

  Prosječna hranjiva vrijednost (100 g/ml):

  energija 292kJ/70kcal

  masti 3,5 g

  od kojih zasićene masne kiseline 1,1 g

  ugljikohidrati 8,1 g

  od kojih šećeri laktoza-6,8g

  vlakna 0,1 g

  bjelančevine 1,5 g

  sol 0,08 g

  kalcij 75 mg

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija