Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Avent baby monitor dect, SCD 711 Eco

  Baby monitori

  Najpouzdanija veza s vašom bebom. 100 % privatno bez ikakvih smetnji. Kristalno čist zvuk našeg monitora za bebe SCD711 roditeljima pruža potpunu bezbrižnost. Uz senzor temperature, umirujuće noćno svjetlo i ugodne uspavanke možete kreirati okruženje u...
  849,90 kn807,41 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Najpouzdanija veza s vašom bebom. 100 % privatno bez ikakvih smetnji. Kristalno čist zvuk našeg monitora za bebe SCD711 roditeljima pruža potpunu bezbrižnost. Uz senzor temperature, umirujuće noćno svjetlo i ugodne uspavanke možete kreirati okruženje u kojem ćete se Vi i Vaša beba odmarati.


  Pouzdana veza i potpuna bezbrižnost:


  • DECT tehnologija jamči 100 % privatnu vezu bez smetnji: DECT tehnologija pruža sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Jamči vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe te bežični i mobilni telefoni.

  • Kristalno čist zvuk zahvaljujući DECT tehnologiji : DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji hihot, gugutanje i štucanje.
  • Način rada Smart ECO koji štedi energiju za minimalni prijenos:

  Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje prijenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.
  • Uz LED obavijesti znati ćete kada je veza uspostavljena:

  3 indikatora razine zvuka naznačuje razinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana. Zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.
  • Pratite temperaturu u bebinoj sobi i postavite upozorenja
  Sloboda i fleksibilnost:
  • Domet do 330 metara*:

  *Raspon u zatvorenom: do 50 m, na otvorenom: do 330 m.
  • Izvrsno vrijeme rada za nadzor preko noći:

  Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežične uporabe do 18 sati po punjenju.

  Umirivanje i spavanje:

  • Ugodno noćno svjetlo i uspavanke za umirivanje bebe: Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući reproducirajte jednu od 5 opuštajućih melodija i uključite noćno svjetlo. Pomozite Vašoj bebi da brzo i bez napora utone u san.
  • Govorite bebi daljinskim putem

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija