Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Motorola baby monitor MBP-11

  Baby monitori

  Motorola MBP11 je monitor koji će vam dati potvrdu da se vaše dijete odmara u miru. Njegova 1.9GHz DECT 6.0 tehnologija vam daje mirnoću jer digitalni signal s kojim komuniciraju jedinice je siguran od neželjenog prisluškivanja. S Motorola MBP11 ste si...
  449,00 kn

  Artikl je rasprodan.

  Motorola MBP11 je monitor koji će vam dati potvrdu da se vaše dijete odmara u miru. Njegova 1.9GHz DECT 6.0 tehnologija vam daje mirnoću jer digitalni signal s kojim komuniciraju jedinice je siguran od neželjenog prisluškivanja. S Motorola MBP11 ste sigurni da ste čuti svaki ton. Opremljen 1.9GHz FHSS tehnologijom za jasnoću zvuka, možete se ugodno osjećati jer vaše dijete će vas zvati glasno i jasno kad vas treba. MPB11 digitalni audio baby monitor ima impresivan raspon do 300 metara s upozorenjem izlaska iz dometa.

  1.9GHz DECT 6.0 tehnologija

  1.9GHz DECT 6.0 tehnologija nudi više pouzdanu bežičnu vezu u odnosu na prethodne bežične tehnologije kao što su 900MHz bežična mreža. To znači bolji domet i manje šanse gubitka komunikacije u bebinoj sobi zbog slabog ili nestalog signala.

  Šifriranje podataka radi bolje sigurnosti

  Motorola MBP11 šifrira audio podatke koje prenosi za dodatnu sigurnost i mir uma.

  Do 300 metara raspona s "Out-of-range" upozorenjem

  MPB11 vam omogućuje da zadržite komunikaciju sa bebom do 300 metara udaljenosti. Alarm se oglašava kada ste izašli iz dometa odašiljačke jedinice, tako da nikada nećete morati razmišljati dali ste dovoljno blizu da čujete što se događa.

  5 LED upozorenja sa audio aktivacijom

  Pet LED dioda na MBP11 baby monitoru pokazuju razinu zvuka aktivnosti u sobi, možete biti informirani o tome što se događa vizualno i zvučno.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija