Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Motorola baby monitor MBP-16

  Baby monitori

  Motorola MBP16 baby monitor će vam dati potvrdu da se vaše dijete odmara u miru. Opremljen 1,9 GHz DECT 6.0 tehnologijom za jasnoću zvuka, možete se ugodno osjećati jer vaše dijete će vas zvati glasno i jasno kad vas treba. LCD zaslon pokazuje zvuk i...
  619,00 kn588,05 kn

  Artikl je rasprodan.

  Motorola MBP16 baby monitor će vam dati potvrdu da se vaše dijete odmara u miru. Opremljen 1,9 GHz DECT 6.0 tehnologijom za jasnoću zvuka, možete se ugodno osjećati jer vaše dijete će vas zvati glasno i jasno kad vas treba. LCD zaslon pokazuje zvuk i razinu aktivnosti, kao i temperaturu prostorije. Šifriranje podataka za dodatnu sigurnost. MBP16 digitalni audio baby monitor ima impresivan domet do 300 metara s upozorenjem izlaska iz dometa, omogućuje vam da se krećete oko kuće ili dvorišta znajući da će čuti kada se mališan probudi. Motorola MBP16 baby monitr je savršen izbor za roditelja.

  1.9GHz DECT 6.0 tehnologija s LCD displejom

  1.9GHz DECT 6.0 tehnologija nudi više pouzdanu bežičnu vezu u odnosu na prethodne bežične tehnologije kao što su 900MHz bežična mreža. To znači bolji domet i manje šanse gubitka komunikacije u bebinoj sobi zbog slabog ili nestalog signala. Jednobojni LCD zaslon prikazuje u stvarnom vremenu zvuk i razinu aktivnosti, kao i temperaturu okoline u kojoj se nalazi odašiljač, omogućuje vam da budete informirani zvučno i vizualno.

  Monitor sobne temperature

  U MBP16 je odašiljač je opremljen senzorom sobne temperature koji je prikazan na LCD pokazivaču prijemnika. Možete osigurati da mališanu nikada ne bude previše vruće ili hladno.

  Šifriranje podataka radi bolje sigurnosti

  Motorola MBP16 šifrira audio podatke koje prenosi za dodatnu sigurnost i mir uma.

  Do 300 metara raspona s "Out-of-range" upozorenjem

  MPB16 vam omogućuje da zadržite komunikaciju sa bebom do 300 metara udaljenosti. Alarm se oglašava kada ste izašli iz dometa odašiljačke jedinice, tako da nikada nećete morati razmišljati dali ste dovoljno blizu da čujete što se događa.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija