Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Motorola baby monitor MBP-33S

  Baby monitori

  Motorola MBP33S je bežični video baby monitor koji vam omogućuje da uvijek pazite na stvari. Kristalno čista dvosmjerna audio značajka omogućuje vam da vrlo jasno komunicirate kao da ste u istoj prostoriji sa svojim mališanom. Budite sigurni da su uvij...
  1.199,00 kn

  Artikl je rasprodan.

  Motorola MBP33S je bežični video baby monitor koji vam omogućuje da uvijek pazite na stvari. Kristalno čista dvosmjerna audio značajka omogućuje vam da vrlo jasno komunicirate kao da ste u istoj prostoriji sa svojim mališanom. Budite sigurni da su uvijek sigurni, infracrvenim noćnim vidom za držanje na oku stvari na vrlo niskim razinama osvjetljenja. Višestruki kut gledanja slika-u-slici i opcija automatskog prekidača ekrana omogućuju vam da dodate dodatne kamere kako bi se omogućilo da paze na cijelu obitelj, do 4 prostorije svog doma. S Motorole MBP33S ste slobodni gledati ih kako sanjaju.

  2.4GHz FHSS tehnologija za dvosmjernu komunikaciju

  MBP33S 2.4GHz FHSS tehnologija nudi pouzdanu bežičnu vezu u odnosu na starije bežične tehnologije. Nadograđena bežična tehnologija znači mnogo bolji domet i manje šanse da nešto ne vidite u kući zbog slabe ili potpunog prekida signala. Šifrirani Audio nudi dodatnu sigurnost i mir uma. Motorola MBP33S također ima kristalno jasni i poboljšani dvosmjerni audio, tako da ste u mogućnosti da govorite i pjevate svom mališanu ili jasno komunicirate s partnerom iz druge sobe.

  LCD zaslon u boji

  Potpuno u boji od 2,8 inča dijagonali LCD zaslon prikazuje u realnom vremenu videa i zvuka u bebinoj sobi. Pet LED dioda na MBP33S baby monitor pokazuju razinu zvuka aktivnosti u sobu, informirani ste o tome što se događa vizualno i zvučno.

  Monitor sobne temperature, Infracrveni Night Vision i Pet ugrađenih uspavanki

  MBP33S je opremljen zaslonom sobne temperature, tako da možete osigurati da nikada ne bude previše vruće ili previše hladno. Infracrveni noćni vid pomaže da ostanete povezani s onim što se događa u bebinoj sobi bez svjetla. Osim toga, možete umiriti mališana jedan zvukom po svom izboru od 5 umirujućih polifonih uspavanki.

  "Out-of-range" i "Low Battery" upozorenja

  Bežični domet MBP33S će vam omogućiti komunikaciju s vašom bebom do 180 metara daleko. Dakle, čak i ako imate veću kuću, ne morate odustati od sigurnost ili mogućnosti da ostanete povezani na svojim mališanom. Alarm se oglašava kada ste izašli iz dometa jedinice, tako da se nikada nećete morati pitati dali ste dovoljno blizu. Upozorenje kada je bateriji potrebno punjenje.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija