Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Tomy baby monitor TF525

  Baby monitori

  Tomy dječji monitor TF 525 jednostavan je za korištenje - dovoljno je uključiti ga i već imate vezu sa svojim djetetom, bez šumova i smetnji. Dječji monitor TF 525 ima izuzetno praktično noćno svjetlo, kojemu se može podešavati intenzitet, idealno kad ne...
  1.199,90 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Tomy dječji monitor TF 525 jednostavan je za korištenje - dovoljno je uključiti ga i već imate vezu sa svojim djetetom, bez šumova i smetnji. Dječji monitor TF 525 ima izuzetno praktično noćno svjetlo, kojemu se može podešavati intenzitet, idealno kad ne želite probuditi dijete uključivanjem svjetla u dječjoj sobi. Glasnoću zvukova u dječjoj sobi ovaj monitor prikazuje svjetlosnim prikazom uz pomoć kojeg se može podesiti (iz crvene prema zelenoj boji) ili u potpunosti isključiti zvuk.

  Mogućnost dvosmjerne komunikacije omogućuje da s djetetom razgovarate ili ga umirite svojim glasom iz druge sobe. LCD zaslon prikazuje temperaturu prostorije u kojoj je dijete. TF 525 može i svirati dječje uspavanke koje se mogu pokrenuti s dječje, ali i roditeljske jedinice.

  Roditeljska jedinica može se puniti (nisu potrebne baterije), a domet joj je do 350 m.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija