Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Tomy baby senzor pokreta TSP500

  Baby monitori

  Tomy novi monitori imaju elegantan dizajn, jednostavni su za korištenje i pomoći će roditeljima da budu krajnje mirni dok njihova beba spava. Tomy monitori su rezultat 21-godišnjeg iskustva i rada u koje roditelji imaju povjerenja. Razvijeni od strane rod...
  486,90 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Tomy novi monitori imaju elegantan dizajn, jednostavni su za korištenje i pomoći će roditeljima da budu krajnje mirni dok njihova beba spava. Tomy monitori su rezultat 21-godišnjeg iskustva i rada u koje roditelji imaju povjerenja. Razvijeni od strane roditelja, idu u susret zahtjevima roditelja, Tomy je proveo opsežno istraživanje potrošača kako bi stvorio konačan niz monitora koji nudi roditeljima i koji imaju značajke i specifikacije oni stvarno žele. Jednostavan za korištenje, monitor koji jamči kvalitetu slušanja beba i nudi roditeljima pouzdanost, sigurnost i mir. Jednostavan za korištenje monitor koji jamči kvalitetu slušanja beba i nudi roditeljima pouzdanost, sigurnost i mir.

  Tomy senzor pokreta je razvijen posebno da prati bebin svaki potez, čak i one najmanje kao što je disanje. U tim prvim mjesecima kada bebe spavaju u sobi s roditeljima, pruža optimalni mir jer stalno prati kretanje s zvučnim mekim 'klikom' i svjetlosnim signalom. Bilo da je beba u kolijevci ili krevetiću, roditelji se mogu opustiti - sigurni u spoznaji da će se alarm oglasiti ukoliko se dijete prestane kretati nakon 20 sekundi.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija