Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Poštovani kupci, internet trgovina Mali putnici od 15.08.2022. prestaje s radom prodajnog dijela asortimana te više neće zaprimati narudžbe. Najam dječje opreme će i dalje ostati u ponudi. Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Naš blog

Dobitnici poklon bonova za kupovinu u našem webshopu

Kao što sada znate, otvorena je internet trgovina Mali putnici s najvećom ponudom potrepština za bebe! Kako biste isprobali naše usluge i uvjerili se u kvalitetu koju pružamo, pripremili smo nagradni natječaj.

Nagrade su bile jako primamljive – poklon bonovi! Ono što ste trebali napraviti kako biste konkurirali za nagrade Mali putnici je u komentaru na naš post napisati što biste kupili iz našeg webshopa.

Pogledali smo vaše odgovore i drago nam je da ste uspjeli u našoj ponudi prepoznati nešto što bi bilo korisno vama i vašoj djeci. Najviše ste spominjali igračke Fisher Price laptop za sveznalice, Fisher Price njihalica prašuma, Fisher Price glazbeni puž te potrepštine kao što su pelene te opremu Baby monitor.

Dobitnice nagrada - Mali putnici poklon bonova:

1. 400,00 kn za kupnju u webshopu - Rene Skelin
2. 200,00 kn za kupnju u webshopu - Ivana Kolarić
3. 100,00 kn za kupnju u webshopu - Marta Jurinić

Molimo dobitnice da se jave sa svojih profila u inbox FB stranice, do 15.5. najkasnije, kako bismo im dali dalje kontakt za realizaciju nagrade.

Uskoro planiramo i novi natječaj pa nas svakako pratite i dalje i u međuvremenu registrirajte se, isprobajte kupovinu i najam koji vam pružaju Mali putnici. Veselimo se vašim narudžbama!

Možda će vas zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Korisni savjeti za zabavna avionska i automobilska putovanja

Savjeti za vožnju avionom • Pribavite valjajući kofer dječje veličine za mlađe od 5 godina; djeca vole pomoći nositi stvari.

Nastavi čitati
Koje pelene izabrati?

Nekada davno nije bilo toliko dilema oko nečeg što je tu kao pomoć, a ne opterećenje, a to su pelene. U današnje moderno doba, vrijeme novih saznanja, koje pelene odabrati za svoju bebu nije nimalo lako pitanje. Naravno, nije lak ni odgovor iako je na...

Nastavi čitati
​Bebe lakše razabiru govor kad slobodno pokreću jezik

Stručnjaci su proveli istraživanje na University of British Columbia i otkrili kako sprječavanje slobodnog pokretanja jezika kod dojenčadi ometa njihovu mogućnost kod razlikovanja govornih zvukova. Istraživanje po prvi put dovodi u izravnu vezu oralno...

Nastavi čitati

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija