Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Naš blog

Dobitnici poklon bonova za kupovinu u našem webshopu

Kao što sada znate, otvorena je internet trgovina Mali putnici s najvećom ponudom potrepština za bebe! Kako biste isprobali naše usluge i uvjerili se u kvalitetu koju pružamo, pripremili smo nagradni natječaj.

Nagrade su bile jako primamljive – poklon bonovi! Ono što ste trebali napraviti kako biste konkurirali za nagrade Mali putnici je u komentaru na naš post napisati što biste kupili iz našeg webshopa.

Pogledali smo vaše odgovore i drago nam je da ste uspjeli u našoj ponudi prepoznati nešto što bi bilo korisno vama i vašoj djeci. Najviše ste spominjali igračke Fisher Price laptop za sveznalice, Fisher Price njihalica prašuma, Fisher Price glazbeni puž te potrepštine kao što su pelene te opremu Baby monitor.

Dobitnice nagrada - Mali putnici poklon bonova:

1. 400,00 kn za kupnju u webshopu - Rene Skelin
2. 200,00 kn za kupnju u webshopu - Ivana Kolarić
3. 100,00 kn za kupnju u webshopu - Marta Jurinić

Molimo dobitnice da se jave sa svojih profila u inbox FB stranice, do 15.5. najkasnije, kako bismo im dali dalje kontakt za realizaciju nagrade.

Uskoro planiramo i novi natječaj pa nas svakako pratite i dalje i u međuvremenu registrirajte se, isprobajte kupovinu i najam koji vam pružaju Mali putnici. Veselimo se vašim narudžbama!

Možda će vas zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Od sada iznajmite opremu za bebe i u Hrvatskoj

U Hrvatskoj do sada nije bilo mogućnosti unajmljivanja opreme za bebe. Dok je vani, posebno u Americi, uobičajeno planirati odmor i pri tom računati na unajmljivanje dječje opreme od raznih tvrtki koje se time bave, u Hrvatskoj po prvi puta nudimo ova...

Nastavi čitati
Što beba doživljava i radi u prvome satu nakon rođenja

Dolazak bebe na svijet je unikatno iskustvo kako za bebu tako i za mamu i tatu. A kako izgledaju prve minute nakon dolaska vaše bebice? Što se događa, što beba radi? Odgovor na ta pitanja dalo je jedno istraživanje u Švedskoj u kojemu su se proučavala...

Nastavi čitati
​Zagreb proglašen gradom s najljepšim adventom u Europi

Na stranicama European Best Destination Zagreb je nadmašio mnoge europske metropole i pobjednik je ovogodišnjeg izbora za najbolju božićnu destinaciju u Europi.

Nastavi čitati

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija