Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Poštovani kupci, internet trgovina Mali putnici od 15.08.2022. prestaje s radom prodajnog dijela asortimana te više neće zaprimati narudžbe. Najam dječje opreme će i dalje ostati u ponudi. Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Naš blog

Od sada iznajmite opremu za bebe i u Hrvatskoj

U Hrvatskoj do sada nije bilo mogućnosti unajmljivanja opreme za bebe. Dok je vani, posebno u Americi, uobičajeno planirati odmor i pri tom računati na unajmljivanje dječje opreme od raznih tvrtki koje se time bave, u Hrvatskoj po prvi puta nudimo ovakvu uslugu te vjerujemo kako će potražnja biti značajna.

Mnogi hoteli nude baby opremu za najam, uz naknadu ili besplatno, no što je s obiteljima koje odsjedaju u apartmanima ili kampovima? Osim dječjeg krevetića apartmani ne nude nikakvu dodatnu opremu za bebe poput hranilice ili dječjih kolica, a to su predmeti koji zauzimaju puno mjesta u automobilu, a da ne spominjemo ako dolazite s neke udaljenije destinacije npr. avionom.

Sada su tu Mali putnici. Naša ideja je da se narudžba za iznajmljivanje dječje opreme napravi online i unaprijed se rezervira neki komad opreme koji obitelj treba. Iznajmljujemo krevetić, vrtić za igranje, stolicu za hranjenje, kolica, autosjedalicu, kolica za trčanje, kolica za bicikl, sjedalicu za bicikl, ljuljačku, igračke, baby monitore. Naša oprema je čista i sigurna za korištenje pa nam se obratite s povjerenjem.

Sada možete bezbrižno planirati odmor u Hrvatskoj znajući da će vaša beba i na odabranoj destinaciji imati ono što joj je potrebno za ugodan boravak, a vama dati sigurnost da je vaše dijete pravilno zbrinuto. Korištenje opreme za bebe na godišnjem odmoru će vam uvelike olakšati boravak u mjestu vašeg izbora i uživanje u ljetnim radostima i vremenu provedenom sa svojom obitelji.

Planirajte svoj odmor s opremom za bebe i više se nećete nalaziti u stresnim situacijama hranjenja djeteta u krilu ili brige hoće li komad opreme stati u auto i hoće li tijekom puta vaše dijete biti sigurno uz takvu prtljagu pored njega. Ako dolazite avionom, izbjegnite skupe naknade za dodatnu prtljagu i iznajmite opremu za bebe kod nas, sigurno i povoljno.

Dobar san i dobra prehrana su najvažniji elementi ugodnog odmora, a krevetić za bebu ili hranilica za bebu će omogućiti to i vama i vašem djetetu i tako vam garantirati ugodan i siguran odmor.

Želimo vam ugodan odmor s vašom bebom!

Možda će vas zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

​Što možete raditi s djecom na snijegu

Zima zima e pa šta je! Ako je zima to ne znači da se morate zabarikadirati u kući i gledati kroz prozor u bjelinu koja vas zove. Zima i snijeg su izvrstan poligon za zabavu na otvorenom. Osim skijanja i sanjkanja možete raditi još svašta s vašom djeco...

Nastavi čitati
​Putovanje s djetetom: pregled po dobi – dio 2.

U prethodnom blogu smo pisali o putovanju s bebama i malom djecom, odnosno o prednostima i izazovima takvih putovanja. U ovom djelu ćemo pisati o putovanju sa starijom djecom.

Nastavi čitati
Preporučujemo ove plaže za posjetu s djecom

Mnogi roditelji koji na odmor dolaze s djecom traže upravo plaže prilagođene najmlađima. To znači da prvenstveno traže čisto more, sigurni ulaz i izlaz iz mora, uređenu plažu s tušem i wc-om te blizinom kakvog ugostiteljskog objekta, a poželjan je i h...

Nastavi čitati

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija