Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Poštovani kupci, internet trgovina Mali putnici od 15.08.2022. prestaje s radom prodajnog dijela asortimana te više neće zaprimati narudžbe. Najam dječje opreme će i dalje ostati u ponudi. Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Naš blog

Preporučujemo ove plaže za posjetu s djecom

Mnogi roditelji koji na odmor dolaze s djecom traže upravo plaže prilagođene najmlađima. To znači da prvenstveno traže čisto more, sigurni ulaz i izlaz iz mora, uređenu plažu s tušem i wc-om te blizinom kakvog ugostiteljskog objekta, a poželjan je i hlad ili mogućnost iznajmljivanja suncobrana. Ako plaža ima i kakav zabavni kutak ili program, to je pun pogodak. U ovom tekstu smo izdvojili tri preporuke za posjet hrvatskoj obali.

Vela plaža Baška, otok Krk

Ovo je glavna gradska plaža u Baškoj, poznata po svojem šljunčanom prostranstvu dugom oko dva kilometara. Za djecu je pogodna jer ima postepen ulazak iz plićaka u duboko more. Na plaži se mogu unajmiti suncobran i ležaljke, a nude se i razni sportsko-rekreativni sadržaji, kao što su vodeni tobogan, najam pedalina, daske za jedrenje... Plaža ima i spasilačku službu pa će se roditelji osjećati mirnije. Sadrži i kafiće i restorane koji okružuju plažu.

Plaža Dražica kod Biograda

Plaža Dražica se nalazi u neposrednoj blizini centra Biograda na Moru. Nalazi se pored guste, borove šume, a ima i uređeno šetalište (kao i parkiralište). Ta je plaža, vlasnica Plave zastave, idealna za djecu zbog ugodnog sitnog šljunka, blagog ulaza u more i niza primamljivih sadržaja za mališane, kao što su tobogan, autići, trampolin i drugo. Uz samo plažu postoji mnogo lokala s ponudom hrane.

Brela plaže, Makarska

Plaže u Makarskoj su sinonim je za prelijepe kilometarske plaže, no izdvajamo plažu Punta rat u Brelima. Plaža je šljunčana, pri ulazu u more pješčana te okružena borovima koji će Vam pružiti utočište i tijekom najtoplijeg dijela dana i dati hlad potreban djeci. Oko plaže nalaze se brojni ugostiteljski objekti, restorani i barovi, također dobro "rješenje" za osvježenje. Priroda je očuvana, more kristalno čisto, što je možda i najvažnije.

Možda će vas zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

​Savršen SKI odmor s djecom

Kao i svaki obiteljski odmor, skijanje ima svoje lijepe i svoje manje lijepe strane. Evo nekoliko savjeta koji mogu pomoći da vaše ovogodišnje skijanje s djecom ima samo lijepe strane.

Nastavi čitati
Zašto biste trebali unajmiti baby opremu za vaš godišnji odmor

Zahvaljujući povoljnim avionskim linijama više nije problem za ljetovanje odabrati i udaljenu destinaciju. Obitelji s malim bebama su donedavno ovu opciju izbjegavale jer malo dijete zahtjeva veliko pakiranje svih potrepština, od pelena do kolica. No...

Nastavi čitati
​Putovanje s djetetom: pregled po dobi – dio 2.

U prethodnom blogu smo pisali o putovanju s bebama i malom djecom, odnosno o prednostima i izazovima takvih putovanja. U ovom djelu ćemo pisati o putovanju sa starijom djecom.

Nastavi čitati

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija