Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Naš blog

​Savjeti za putovanja koji štede vrijeme i novac

Osjećate li kako vas djeca usporavaju? Kada idete negdje s djecom to zahtjeva više vremena i energije, premda išli samo do dućana, a kamoli na putovanje. No ako na putovanju primijenite neke od ovih savjeta, možda vam ovaj puta sve bude ipak malo lakše.

Kolica ostavite doma

Ovo je posebno važno ako putujete avionom. Kolica uzimaju puno prostora, a i nije baš ugodno kada ih predajte u prtljagu i nemate pojma što i kako će se događati kasnije s njima ili hoće li se možda izgubiti tijekom puta. Uvijek je bolje unajmiti kolica na destinaciji i kada idete kući ih jednostavno ostavite. Na našoj stranici možete unajmiti super kvalitetna kolica po najboljim cijenama, a dostavljamo ih besplatno na adresu koju navedete ili aerodrom.

Rolajte odjeću za više prostora

Kada treba spakirati dječju odjeću za putovanje može vas loviti panika od količine potrebnih stvari. Trebate spakirati svoje stvari, njihove, pa još i rezerve koje djeca trebaju i sve to nagurati u kofer, uh, zvuči kao stresni posao. No, ako odjeću zarolate, umjesto da ju slažete, moći ćete upotrijebiti prostor u koferu puno ekonomičnije. Dodatan savjet je, ako nosite više kofera, rasporedite u svaki odjeću jednako za sve članove obitelji. Tako, u slučaj gubitka ili kašnjenja prtljage nitko neće ostati bez barem nešto svojih stvari.

Tajice

Možda nisu izraz najviše mode, ali za praktičnost tajice nemaju konkurenciju. Udobne su, a kod pakiranja zauzimaju malo prostora. Osim toga, odlično se kombiniraju, na njih možete navući deblje hlače ili šos, a ako je vruće, kao se skinu ili podvrnuti. Ovo vrijedi za vas kao i za djecu. Tajice su najbolji prijatelj vaših putovanja s klincima i uštedjeti će vam dosta živaca i vremena.

Možda će vas zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

​Kada djeca trebaju početi skijati

Ako volite skijanje, vjerojatno ćete i svoju djecu voditi na skijanje i željeti uvesti u taj lijepi zimski sport. No kada su najmlađi spremni na skijanje?

Nastavi čitati
​Putovanje više generacija zajedno

Nerijetko se na putovanja s obitelji odlučujemo povesti i starije članove poput bake i djeda ili tete, ujne i drugih. Grupna putovanja su jeftinija, a i dobro nam dođe još odraslih osoba koje mogu preuzeti brigu za djecu i tako svima omogućiti odmor jer...

Nastavi čitati
​Savršen SKI odmor s djecom

Kao i svaki obiteljski odmor, skijanje ima svoje lijepe i svoje manje lijepe strane. Evo nekoliko savjeta koji mogu pomoći da vaše ovogodišnje skijanje s djecom ima samo lijepe strane.

Nastavi čitati

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija