Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Poštovani kupci, internet trgovina Mali putnici od 15.08.2022. prestaje s radom prodajnog dijela asortimana te više neće zaprimati narudžbe. Najam dječje opreme će i dalje ostati u ponudi. Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Naš blog

Zašto biste trebali unajmiti baby opremu za vaš godišnji odmor

Zahvaljujući povoljnim avionskim linijama više nije problem za ljetovanje odabrati i udaljenu destinaciju. Obitelji s malim bebama su donedavno ovu opciju izbjegavale jer malo dijete zahtjeva veliko pakiranje svih potrepština, od pelena do kolica. No od kada su na tržištu firme koje se bave iznajmljivanjem dječje opreme i tom problemu je doskočeno.

U Hrvatskoj taj problem rješavaju Mali putnici koji vam pružaju najam sigurne, higijenski čiste i povoljne opreme za vašu bebu te ju dostavljaju na vašu destinaciju, hotel ili apartman.

No nekima se to čini skupo ili komplicirano pa pišemo ovaj tekst kako bismo vas razuvjerili. Naime, i nošenje vlastite opreme sa sobom je skupo jer morate platiti dodatno za prtljagu, a o mogućim komplikacijama i da ne pričamo. Ako ste vlasnik kakvih skupljih kolica ili hranilice, sigurno ne želite riskirati oštećenje u transportu, krađu ili gubitak. Ako putujete automobilom na drugi kraj zemlje, nedostatak prostora u autu je ozbiljan problem jer morate osigurati sigurno putovanje za vas i bebu.

Evo još nekih razloga zašto biste trebali unajmiti opremu za bebu na destinaciji putovanja umjesto da ju nosite sa sobom. Zašto biste trebali uzeti u obzir najam oprema za bebe:

1. Niže naknade za prtljagu za putovanje

Uz ograničenja prtljage na letu i naknadu koja se naplaćuje po predanoj prtljazi, troškovi putovanja s djecom se mogu povećati vrlo brzo. Iznajmljivanje opreme za bebe znači nošenje manje stvari kroz zračnu luku, a također znači niže naknade prtljage, a ponekad zapravo i da je financijski povoljnije unajmiti baby opremu nego nositi svoje stvari sa sobom.

2. Sigurnost na prvom mjestu

Putujući automobilom ili zrakoplovom s malom djecom je lakše s manje prtljage, ali što je sa sigurnošću bebe? Ako ćete koristiti automobil na svojem odredištu, trebate autosjedalicu za svojeg najmlađeg člana obitelji. Iz našeg iskustva iznajmljivanja autosjedalice preko tvrtki kao što je Mali putnici može biti povoljnije nego iznajmljivanje preko rent a car firme pa zašto ne dobiti sve na jednom mjestu? Ako putujete automobilom vjerojatno nećete imati mjesta za kolica, hranilicu i sve potrebno. I opet su tu Mali putnici koji vam povoljno iznajmljuju svu potrebnu opremu.

3. Slobodne ruke i prostor

Ako putujete s više od jednog malog djeteta, možda imate previše stvari koje nosite i nemate dovoljno ruku da to sve nosite. Dakle, čak i ako se donese nešto svoje opreme, neke stvari također može i iznajmiti i tako si olakšati putovanja i osigurati odmor s manje brige. Ako imate više djece, a putujete automobilom, ne možete za svako ponijeti kolica i krevetić. Dozvolite da vam olakšamo godišnji odmor i unajmite potreban krevetić ili kolica kod nas.

4. Fleksibilni način isporuke

Većina tvrtki koja se bavim iznajmljivanjem dječje opreme pa tako i Mali putnici će dostaviti opremu do vašeg hotela ili zračne luke ili odabrane destinacije, tako da sve za što trebate brinuti je vaša osobna prtljaga i vaša djeca. Možemo urediti da vas oprema dočeka na aerodromu npr. kolica, autosjedalica, igračke. Također opremu i preuzimamo prije vašeg povratka kući. Možemo opremu dostaviti i u vaš hotel ako želite imati potpuno bezbrižan dolaska sve do svoje sobe u hotelu. Sve po dogovoru.

5. Veliki raspon stavki za iznajmljivanje

Mali putnici će vam osigurati svu opremu za novorođenčad jer imamo veliki raspon opreme za bebe - od automobilskih sjedala, visoke stolice, kolica, kreveta za malu djecu, igračaka... Mi isporučujemo također i pelene i dječju hranu. To vam omogućuje da putujete bez opterećenja (ili što lakše s malom djecom). Dakle, naručite hranu i pelene kod nas te također unajmite opremu za bebe i imajte sve spremno na vašem odredištu. Odmor može početi za sve!

6. Ne morate brinuti o oštećenoj ili izgubljenoj opremi

Jedan od razloga zašto odabrati najam opreme tijekom putovanja umjesto sve to donosite sa sobom je da ne brinete hoće li vam avio tvrtka izgubiti ili oštetiti vašu opremu ili će se to dogoditi dok ju gurate u prtljažnik automobila. Unajmite našu opremu za bebe. Krevetići i kolica, pogotovo za više djece nisu jeftini pa ih ostavite kod kuće jer znate da je pouzdana oprema za bebe već spremna na vašem odredištu. Oslonite se na Male putnike!

OVDJE POGLEDAJTE CJELOKUPNU OPREMU ZA NAJAM

Možda će vas zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Od sada iznajmite opremu za bebe i u Hrvatskoj

U Hrvatskoj do sada nije bilo mogućnosti unajmljivanja opreme za bebe. Dok je vani, posebno u Americi, uobičajeno planirati odmor i pri tom računati na unajmljivanje dječje opreme od raznih tvrtki koje se time bave, u Hrvatskoj po prvi puta nudimo ova...

Nastavi čitati
Putovanje avionom – kako se pripremiti

Putujete li avionom i vodite li sa sobom malo dijete ili bebu, vjerojatno ćete primijetiti kako vas drugi putnici odmjeravaju prilikom ulaska u kabinu. Svi će se nadati da nećete sjesti blizu njih ili, sačuvaj bože, pored njih. Svi vole djecu, ali ne...

Nastavi čitati
​Zašto su putovanja znanstveno dokazano dobra za djecu

Često se može čuti kako su roditelji koji putuju s malom djecom zapravo sebični. Argument je da mala djeca ionako ne mogu sudjelovati u putovanju na ravnopravan način, a neće se niti sjećati ičega s putovanja. No ovo zapravo nije blizu istine, dapače,...

Nastavi čitati

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija