Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Avent bočica za hranjenje Anti colic PP, 125 m

  Bočice

  Pomaže u smanjenju kolika, nadutosti i refluksa. Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani.
  54,90 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Pomaže u smanjenju kolika, nadutosti i refluksa. Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani. Ventilski umetak AirFree dizajniran je da vašem djetetu pomogne u gutanju manje količine zraka. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za hranjenje u uspravnom položaju. Smanjenje količine zraka koji dijete proguta može ublažiti uobičajene probleme prilikom hranjenja kao što su kolike, nadutost i refluks.

  Dizajnirano za manje gutanje zraka:
  • Mlijeko zadržava unutra, a zrak vani, pa je hranjenje u uspravnom položaju olakšano

  Mlijeko zadržava unutra, a zrak pa je hranjenje u uspravnom položaju olakšano

  Sisač ostaje pun mlijeka, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju, tako da dijete može piti u prirodnijem, uspravnom položaju. To može pomoći u smanjenju refluksa, gutanju zraka, te učiniti vrijeme hranjenja ugodnijim za Vas i Vaše dijete.
  • Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka

  Sisač ostaje pun mlijeka, a ne zraka

  Jedinstveni ventilski umetak AirFree odvlači zrak dalje od sisača pa dijete guta manje zraka dok pije. To može pomoći u smanjenju problema uzrokovanih hranjenjem, kao što su kolike, refluks i nadutost.
  Klinički dokazano smanjuje kolike i nemir:
  • Sustav za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike i nemir

  Sustav za sprječavanje kolika dokazano smanjuje kolike i nemir*

  Klinička istraživanja pokazala su da Philips Avent bočica smanjuje kolike i nemir. Kako? Ventil u sisaču sprječava nakupljanje vakuuma dok dijete pije, omogućujući neometano hranjenje. To može pomoću u smanjenju kolika, nadutosti, pljuckanja i podrigivanja.
  Jednostavno za uporabu – i čišćenje:
  • Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree sastoji od jednog dijela

  Lako čišćenje i sastavljanje jer se ventilski umetak AirFree sastoji od jednog dijela

  Ventilski umetak AirFree lako se može sastaviti s bilo kojom Philips Avent bočicom za sprječavanje kolika. Osim toga, čišćenje je jednostavno zahvaljujući širokom grlu bočice i samo nekoliko dijelova.
  • Jednostavan za uporabu

  Jednostavan za uporabu

  Kako biste započeli, napunite bočicu mlijekom, postavite ventilski umetak AirFree preko ruba i postavite sisač. Bočicu jednom nagnite prema dolje kako biste napunili sisač i spremni ste. Prilikom hranjenja pazite da ventilski umetak AirFree bude na vrhu. Sisač ostaje pun mlijeka, čak i u vodoravnom položaju, za lakše hranjenje u uspravnom položaju.
  • Oblik sisača dizajniran je za sigurno zahvaćanje

  Oblik sisača dizajniran je za sigurno zahvaćanje

  Oblik sisača omogućuje sigurno zahvaćanje, a rebrasta tekstura pomaže u sprječavanju savijanja kako bi hranjenje bilo neometano i ugodno.
  Dodatne prednosti:
  • Upotrebljavajte bočicu s ventilskim umetkom AirFree ili bez njega

  Upotrebljavajte bočicu s ventilskim umetkom AirFree ili bez njega

  Philips Avent bočicu za sprječavanje kolika možete upotrebljavati s ventilskim umetkom AirFree ili bez njega. Ventilski umetak AirFree kompatibilan je s našim Philips Avent bočicama za sprječavanje kolika od 4 oz / 125 ml, 9 oz / 260 ml i 11 oz / 330 ml.
  • Dostupni su sisači s različitim brzinama protoka

  Dostupni su sisači s različitim brzinama protoka

  Kako dijete raste, mijenjaju se njegove potrebe za pijenjem. Odaberite sisač s brzinom protoka koji odgovara djetetovom razvoju. Philips Avent bočice za sprječavanje kolika mogu se upotrebljavati s ventilskim umetkom AirFree ili bez njega, ali moraju se upotrebljavati samo s Philips Avent sisačima za sprječavanje kolika.
  • Kombinirajte i usklađujte s drugim Philips Avent proizvodima

  Kombinirajte i usklađujte s drugim Philips Avent proizvodima

  Svoj asortiman bočica za sprječavanje kolika dizajnirali smo tako da se gornji i donji dijelovi mogu lako kombinirati i usklađivati. Na taj način lako možete uz manje dijelova prijeći s bočice na čašice za lakše pijenje .

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija