Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Fisher Price ključevi za sveznalice

  Igračke

  Zaronite u svijet edukativne zabave uz set ključeva koji vam donosi omiljene pjesmice i boje. Narančasti ključ ima na sebi plavi autić koji se vrti i škljoca, kao i valjčiće s raznim teksturama za još više zabave. Zeleni ključ na sebi ima perlice koje...
  139,99 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Zaronite u svijet edukativne zabave uz set ključeva koji vam donosi omiljene pjesmice i boje. Narančasti ključ ima na sebi plavi autić koji se vrti i škljoca, kao i valjčiće s raznim teksturama za još više zabave. Zeleni ključ na sebi ima perlice koje se vrte i miču, te žutu kućicu s okretnim vratima. Plavi ključ na sebi ima zveckave šarene kuglice i crveni brodić koji klizi po valovima. Pjesmice uz koje se može pjevati tematski su vezane uz sva tri ključa. Pričvrstite ključeve bilo gdje i nosite sa sobom ovu edukativnu zabavu. Za rad su potrebne 3 AAA alkalne baterije (nisu uključene u pakiranje). Za dob: od 12 do 36 mjeseci.

  Učinite učenje zabavnijim uz igračke iz kolekcije Učenje i smijeh. Uz bogatu glazbu, pjesmice uz koje se može pjevati i mnoštvo raznih drugih aktivnosti, one ujedinjuju rane spoznaje i svakodnevna iskustva - na način na koji djeca zaista uče!

  Učenje:

  • prvih riječi,

  • boja,

  • tekstura i

  • omiljenih pjesmica.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija