Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Fisher Price vrtuljak prašuma 3u1

  Igračke

  Ovaj 3 u 1 vrtuljak može se koristiti kao motorizirani glazbeni vrtuljak za dječji krevetić, vrtuljak za dječja kolica i igračka za zabavu u pokretu! Četiri neodoljive prašumske životinje - papiga, slon, tigar i lav, prijatelji su koji će smiriti i zab...
  299,99 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Ovaj 3 u 1 vrtuljak može se koristiti kao motorizirani glazbeni vrtuljak za dječji krevetić, vrtuljak za dječja kolica i igračka za zabavu u pokretu! Četiri neodoljive prašumske životinje - papiga, slon, tigar i lav, prijatelji su koji će smiriti i zabaviti dijete.

  Četiri prašumska prijatelja (tri na vrtuljku i glazbena ptica) umiruju i zabavljaju dijete prije popodnevnog odmora ili noćnog sna, s 20 minuta umirujućih uspavanki. Kad dijete preraste vrtuljak za dječji krevetić, 3 u 1 vrtuljak pretvara se u prijenosnu igračku - pticu koja svira malo življu glazbu i vrtuljak za dječja kolica. Vrtuljak pričvrstite na krović dječjih kolica i tako ponesite djetetove omiljene prašumske prijatelje sa sobom. Glazbenu ptičicu koristite i izvan kuće kako biste djetetu pružili poznato lice i razigranu, novu glazbu u kojoj će uživati. Ptičica ima ugrađenu ručku za jednostavnije prenošenje (ručka je primjerena i za malenu djecu).

  Za rad su potrebne 3 AA baterije.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija