Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Pampers pelene New baby Mini, vel. 2, 3-6 kg, mega box plus, 228 kom

  Jednokratne pelene

  Pampers New Baby-Dry pelene imaju mikrogranule Micro Pearls™ koje mogu upiti do 30 puta veću težinu od svoje i zadržati vlažnost daleko od bebine kože znatno bolje od pelena drugih marki. Probudite se sa smiješkom i uživajte u radosnim jutrima uz New B...
  339,99 kn322,99 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Pampers New Baby-Dry pelene imaju mikrogranule Micro Pearls™ koje mogu upiti do 30 puta veću težinu od svoje i zadržati vlažnost daleko od bebine kože znatno bolje od pelena drugih marki. Probudite se sa smiješkom i uživajte u radosnim jutrima uz New Baby-Dry. Kupnja pelena u Pampersovom mjesečnom paketu čini nabavku pelena jednostavnijom i praktičnijom, ostavljajući vam više vremena za važnije stvari.
  Mikrogranule mogu upiti do 30 puta veću težinu od svoje; Jedinstveni površinski sloj za suhoću u stalnom je kontaktu s bebinom kožom, stoga je i posebno je osmišljen da što brže povuče tekućinu i osuši se; Sloj Extra Sleep brzo upija vlažnost i ravnomjerno je raspoređuje po jezgri; Rastezljive strane se prilagođavaju obliku bebinog tijela i njenim pokretima, pružajući udobnost i izvanredno pristajanje za odličnu zaštitu od propuštanja; Prozračnost* zahvaljujući mikroporama koje koje puštaju svjež zrak unutra, a vlažan zrak van kako bi pomogle bebinoj koži da ostane suha *u svim veličinama osim 1 i 2; Pouzdana suhoća za novorođenačku kožu.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija