Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Pampers pelene Premium care Newborn+Mini, vel. 1+2, 2-5 kg+3-6 kg, 168 kom

  Jednokratne pelene

  Novi Pampers Premium Care donosi naše najbolje pelene sa zaštitom kože s 5 zvjezdica koju prati i svilenkasta mekoća iznutra i izvana. Štoviše, to su prve i jedine pelenama s upijajućim kanalima za do 12 sati suhoće. Pružite svojoj bebi najbolju Pamper...
  233,99 kn

  Artikl je raspoloživ.

  Novi Pampers Premium Care donosi naše najbolje pelene sa zaštitom kože s 5 zvjezdica koju prati i svilenkasta mekoća iznutra i izvana. Štoviše, to su prve i jedine pelenama s upijajućim kanalima za do 12 sati suhoće. Pružite svojoj bebi najbolju Pampersovu njegu. Kupnja pelena u Pampersovom mjesečnom paketu čini nabavku pelena jednostavnijom i praktičnijom, ostavljajući vam više vremena za važnije stvari.
  Nova svilenkasta mekoća za zaštitu kože s 5 zvjezdica; Svilenkasta mekoća: svilenkasto mekani materijali za nježnu kožu; Upijajući kanali: ravnomjerna distribucija za do 12 sati suhoće; Prozračni materijali: protok zraka pomaže u zaštiti bebine kože; Indikator mokre pelene: poplavi kada je pelena mokra; Rastezljive strane: za udobnost i zaštitu od propuštanja; Prorez za pupak: osmišljeno za bebine prve dane.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija