Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Holle pahuljice od integralne riže 250 g

  Mliječne i žitne kašice

  INSTANT PAHULJICE OD INTEGRALNE RIŽE Prikladno za dojenčad od 4. mjeseca starosti. Prerađena hrana na bazi žitarica. Pahuljice spravljene od integralne riže u lako probavljivom obliku prikladnom za bebe. Važno je naglasiti da su u pahuljicama u velikoj...
  28,90 kn

  Artikl je raspoloživ.

  INSTANT PAHULJICE OD INTEGRALNE RIŽE Prikladno za dojenčad od 4. mjeseca starosti. Prerađena hrana na bazi žitarica. Pahuljice spravljene od integralne riže u lako probavljivom obliku prikladnom za bebe. Važno je naglasiti da su u pahuljicama u velikoj mjeri sačuvani svi hranjivi sastojci. Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere. Ne sadrži gluten. Organski. Ambalaža se može reciklirati. Veganski proizvod.

  INSTANT PAHULJICE OD INTEGRALNE RIŽE Prikladno za dojenčad od 4. mjeseca starosti. Prerađena hrana na bazi žitarica. Pahuljice spravljene od integralne riže u lako probavljivom obliku prikladnom za bebe. Važno je naglasiti da su u pahuljicama u velikoj mjeri sačuvani svi hranjivi sastojci. Zemlja podrijetla: Njemačka. Kodni broj: DE – ÖKO – 001. Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Ilica 72, 10000 Zagreb, Hrvatska, www.biovega.hr. Najbolje upotrijebiti do/LOT broj: otisnuto na pakiranju. Pakirano u kontroliranoj atmosferi. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar 3-4 tjedna. / Uputa za uporabu: priprema s dojenačkom formulom (za dojenčad od 4. mjeseca): pripremiti 170 ml odabrane formule (prema uputstvima za određenu dojenačku formulu). Uliti pripremljenu formulu u zdjelicu i promješati s pahuljicama od integralne riže (prosječno 3-4 jušne žlice). Ohladiti na tjelesnu temperaturu (približno 37°C). / Priprema s mlijekom i vodom (za dojenčad od 4. mjeseca): zagrijati 100ml vode sa 100ml punomasnog mlijeka i ohladiti na približno 50°C. Izliti u zdjelicu i umješati 5 jušnih žlica pahuljica od integralne riže (otprilike 25g). Ohladiti na približno 37°C. / Priprema s majčinim mlijekom (za dojenčad od 4. mjeseca): promiješati 25g (prosječno 5 jušnih žlica) pahuljica od integralne riže s 130 ml toplog majčinog mlijeka. Da bi se sačuvale vrijedne hranjive tvari iz majčinog mlijeka – ne podgrijavati na temperaturi iznad 40°C. / Priprema s vodom (za dojenčad od 4. mjeseca): prokuhati 200ml vode i ohladiti na približno 50°C. Dodati 25g pahuljica od integralne riže (prosječno 5 jušnih žlica) te promiješati te dodati jednu čajnu žličicu jestivog ulja dok ne dostigne željenu teksturu. / Priprema kao voćna kašica (za dojenčad od 4. mjeseca): promiješati 20g (prosječno 4 jušne žlice) pahuljica od integralne riže i 100g Holle voća iz staklenke ili svježeg voća te dodati jednu čajnu žlicu jestivog ulja. Dodati vodu (prosječno 90ml, prokuhanu i ohlađenu na 50°C). / Priprema s dojenačkom formulom (za dojenčad od 6. mjeseca): pripremiti 170 ml odabrane formule (prema uputstvima za određenu dojenačku formulu). Uliti pripremljenu formulu u zdjelicu i promješati s pahuljicama od integralne riže (prosječno 3-4 jušne žlice). Ohladiti na tjelesnu temperaturu (približno 37°C). / Napomena: slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja).

  Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml
  Energetska vrijednost 1646 kJ/ 389 kcal
  Masti 3.1g
  ..od kojih zasićene masne kiseline 0.8g
  Ugljikohidrati 80.33g
  ..od kojih šećeri 0.7g
  Bjelančevine 82g
  Sol 0.009g
  Posebni atributi
  Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.
  Ne sadrži gluten
  Organski
  Ambalaža se može reciklirati
  Veganski proizvod
  Upute čuvanja
  Na suhom i hladnom mjestu

  Sastojci

  cjelovito rižino brašno*, vitamin B1 (sukladno zakonu). *iz bio-dinamičkog uzgoja. Ne sadrži GLUTEN. Jednostavna priprema - bez kuhanja.

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija