Načini plaćanja i dostave

Plaćanje

Naručenu robu moguće je platiti na četiri načina:

  • kreditnom karticom
  • putem servisa PayPal
  • pouzećem
  • virmanskom uplatom

Pouzećem

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi prmopredaja bila brža.

Virmanskom uplatom

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, emailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Kreditnom karticom

Sustav kartične naplate je integriran na stranicama. Nakon odabira plaćanja "Karticom" otvorit će polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima.

Vašu karticu ne teretimo odmah nego u trenutku slanja robe. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

Račun

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

Dostava

Područje dostave

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske i Republike Slovenije (artikli za najam). Dostava na područje Republike Slovenije se naplaćuje dodatno u iznosu od 110,00 kn.

Za otoke vrijede posebni uvjeti dostave. Za raspored dostave na otoke kliknite ovdje.

Trošak dostave

Cijena dostave je podjeljena u dva razreda:

  • vrijednost narudžbe do 499,99 kuna - 24,99 kuna
  • vrijednost narudžbe iznad 499,99 kuna - besplatna dostava