O nama

Tvrtka Mali putnici d.o.o. prva je i jedina tvrtka na hrvatskom tržištu specijalizirana za iznajmljivanje dječje opreme obiteljima na putovanju s malom djecom, bilo da se radi o strancima koji dolaze u Hrvatsku ili obiteljima koje žive u Hrvatskoj i putuju na godišnji odmor želeći ga učiniti što ugodnijim. Uz najam opreme, naša tvrtka nudi najveći izbor dječjih proizvoda (pelene, bočice, kreme i dr.) koje možete kupiti i koje Vam možemo dostaviti na traženu adresu u bilo kojem dijelu Hrvatske, a i šire. Od sada više nema potrebe da sa sobom nosite pakete pelena, kozmetike ili hrane za Vašu bebu, ili da trošite vrijeme na odmoru na odlazak u kupovinu gdje možda uopće neće prodavati ono što želite. Za Vas smo sastavili široku paletu kvalitetnih proizvoda renomiranih proizvođača dječje kozmetike, hrane, pelena i ostalog pribora koji će zadovoljiti i najzahtjevnije mališane.

Najbitniji dio svakog pravog odmora je dobra priprema. Kao roditelji male djece i sami znamo koliko stresno može biti pakiranje i odlučivanje o izboru onoga što ponijeti. Putujete li s djecom zrakoplovom, pa čak i autom, ograničeni ste težinom ili količinom prtljage. Mi Vam omogućavamo da osigurate djeci na putovanju sve ono što inače vole i koriste kod kuće – bicikl, guralicu, hranilicu, nosiljku te ostalu dječju opremu i proizvode koji Vam mogu zatrebati.

Naša misija je omogućiti roditeljima što opušteniji odmor sa njihovom djecom, a naš moto glasi: happy kids = great holidays :)

Usluga Malih putnika sastoji se od dječje opreme koju možete na jednostavan način iznajmiti, ili proizvoda koje možete on-line kupiti. Čak i ako niste na putovanju, umjesto u kupovini, provedite kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom te u nekoliko jednostavnih koraka odaberite koje proizvode trebate a oni će za 3-4 dana stići na adresu koju želite.

Nabrojat ćemo Vam samo neke od razloga kako možemo učiniti Vaš odmor što ugodnijim i roditeljima svakodnevni život jednostavnijim:

  1. Manje dječje opreme koju trebate ponijeti na godišnji odmor
  2. Nema rizika da će se Vaša oprema oštetiti ili zagubiti u transportu
  3. Nemate troška prekoračenja dopuštene težine prtljage
  4. Nudimo kvalitetne proizvode renomiranih brendova
  5. Svaki proizvod je očišćen i provjeren u smislu sigurnosti i higijene
  6. Mnogi hoteli kao i privatan smještaj ne nude dodatnu opremu za djecu i bebe
  7. Čak i na putovanju, Vaše dijete može koristiti sve proizvode, prehranu i kozmetiku na koje ste ga inače navikli, iako možda lokalni dućani njih ne sadrže u ponudi
  8. Jednostavno on-line naručivanje pelena, hrane i ostalog pribora za djecu iz udobnosti svoga doma

Pošaljite nam upit putem kontakt obrasca ili nam se javite na broj +385 98 359 795 kako bi uskladili Vaše želje i naše mogućnosti.