Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0

Kategorije proizvoda

 • Delta baby, plutajuća podloga za kupanje

  Ostalo

  S EASY podlogom za kupanje dijete se osjeća udobno i sigurno. Djelomično je uronjeno u vodu i lagodno pluta. Osoba koja ga njeguje stoga ima slobodne ruke za sapunanje ili igranje s njim. Zahvaljujući EASY podlozi, kupanje postaje ugodan doživljaj....
  189,99 kn180,49 kn

  Artikl je rasprodan.

  S EASY podlogom za kupanje dijete se osjeća udobno i sigurno. Djelomično je uronjeno u vodu i lagodno pluta. Osoba koja ga njeguje stoga ima slobodne ruke za sapunanje ili igranje s njim. Zahvaljujući EASY podlozi, kupanje postaje ugodan doživljaj. Za djecu od 3 do 8 kg. Može se upotrebljavati u kadama svih veličina. Smanjuje opterećenje leđa kod osobe koja kupa dojenče. Mekana i ugodna

  Uporaba:

  Napunite kadu željenom količinom vode i uvijek provjerite temperaturu. Staviti podlogu u kadu i na nju položite dijete. Nakon upotrebe isprati podlogu i protresti je kako bi skinuli ostatke vode. Posušite je vješanjem za prišiveni jezičac.

  Sastav: 100% propilen, granulat ekspandiranog polistirena.

  Održavanje: Ručnim pranjem u mlakoj vodi ili strojno na 30°C (u vrećici). Ne sušiti strojno. Posušite je vješanjem za prišiveni jezičac. Ne izlagati visokoj temperaturi.

  Upozorenja:

  Ne sušite Delta podlogu blizu izvora topline. Ne rabite ulje za kupanje. Nikad ne ostavljajte dijete u kadi bez nadzora.


  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija