Sigurnost i privatnost

Mali putnici se obavezuju kako su sve osobne informacije koje nam kupci posjećujući naš web ostavljaju, povjerljive i sigurne. Naša polica privatnosti je napravljena tako da svi koji koriste naše usluge mogu biti sigurni u zaštitu svoje privatnosti. Polica privatnosti se primjenjuje na sve posjetitelje weba i svojom posjetom pristajete na ovu policu privatnosti.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Sakupljanje informacija
Mali putnici sakupljaju informacije koje su dobrovoljno dane informacije kao što su vaše ime, prezime, adresa, e-mail adresa, podaci za naplatu, podaci o kreditnoj kartici i slično, mogu se upotrebljavati u svrhu kupovine/narudžbe naših proizvoda ili usluga koje ste tražili. Prikupljaju se i informacije koje se automatski sakupljaju posjetom web stranici kao što su cookiji, logovi za server ili informacije za treće strane poput Google analyticsa.

Možete biti sigurni kako ćemo prikupljati samo one osobne informacije koje ćete nam dobrovoljno dati poput registracijskih podataka, podataka iz anketa, e-mailove. Naša namjera korištenja vaših podataka je isključivo za svrhu za koju su traženi i svrhu jasno navedenu na našoj stranici.

Korištenje informacija
Mali putnici mogu sakupljati vaše osobne informacije kako bi koristili našu web stranicu i uslugu. Ponekad možemo upotrijebiti vaše osobne informacije poput e-maila kako bismo vas obavijestili o našim proizvodima i uslugama. Mali putnici neće sada ili u budućnosti prodavati ili iznajmljivati osobne podatke naših korisnika trećim stranama.

Mali putnici mogu otkriti vaše osobne informacije bez vaše dozvole jedino ako je to potrebno i u suglasju s važećim zakonima i/ili kao znak dobre volje ako je takva radnja potrebna za održavanje sklada s bilo kojim uredbama, zakonima i pravilnicima te procesima na stranici Mali putnici, u svrhu očuvanja i održavanja imovine i prava stranice Mali putnici, u nastojanju očuvanja osobne sigurnosti korisnika naše stranice ili javnosti.

Odjava s newslettera
Svi posjetitelji i korisnici naših stranica imaju pravu na prekid komunikacije s nama i prestanak primanja naših obavijesti poput e-maila. Kako bi se odjavili s našeg newslettera ljubazno molimo da nam se javite na adresu info@maliputnici.com .

Linkovi na druge stranice
Naša stranica može sadržavati linkove na treće stranice, stranice naših partnera, oglase i slično. Mali putnici se odriču svake odgovornosti za police privatnosti na tim stranicama.

Sigurnost
Mali putnici će poduzeti svaku mjeru predostrožnosti kako bi osigurali sigurnost za osobne informacije koje nam korisnik ustupa. Koristimo SSL certifikat za autentifikaciju i komunikaciju u cilju osiguranja povjerenja korisnika našoj stranici i ustupanja podataka s kreditne kartice i drugih podataka.

Izmjene police privatnosti
Mali putnici zadržavaju pravo na ažuriranje i/ili izmjenu naše police privatnosti koju ćemo objavljivati ovdje kako bi naši korisnici bili upoznati sa sadržajem. Ako će se u kojem slučaju podaci trebati koristiti na neki drugi od opisanih načina u polici, korisnik će promptno biti obaviješten e-mailom o tome kada će korisnik dozvoliti ili zabraniti upotrebu podataka u tom slučaju.

Prihvaćanje uvjeta
Korištenjem stranice Mali putnici prihvaćate uvjete navedene u našoj polici privatnosti. Ako se ne slažete s navedenim ne biste trebali koristiti našu stranicu. Ako se nastavite koristiti našom stranicom smatra se da prihvaćate navedeno u ovoj polici.

Kontakt
Ako imate bilo kakvo pitanje oko naše police privatnosti slobodno nam se obratite na info@maliputnici.com.