Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Hipp napitak marelica 200 ml

  Sokovi, napitci i čajevi

  HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Sok od mrkve dobiva se izravno iz svježih mrkvi. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida....
  9,49 kn9,02 kn

  Artikl je raspoloživ.

  HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Sok od mrkve dobiva se izravno iz svježih mrkvi. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida. Plodovi imaju dovoljno vremena da sazriju i razviju svoj specifičan, prirodan okus. Arome se ne dodaju. Sokovi su bogati vitaminom C, blago su kiseli i dijete im se lako prilagođava. Kad započenete s dopunskom prehranom djeteta, sokovi su idealan izvor vitamina i ako se pije uz obrok, vitamin C iz soka potiče apsorpciju željeza iz povrća i žitarica. Sadrži šećer. Ne sadrži gluten. Od 4. mjeseca.

  HiPP Napitak od kaše marelice

  Napitak od kaše marelice. Udio voća: najmanje 30%. HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida. Plodovi imaju dovoljno vremena da sazriju i razviju svoj specifičan, prirodan okus. Arome se ne dodaju. Sokovi su bogati vitaminom C, blago su kiseli i dijete im se lako prilagođava. Kad započenete s dopunskom prehranom djeteta, sokovi su idealan izvor vitamina i ako se pije uz obrok, vitamin C iz soka potiče apsorpciju željeza iz povrća i žitarica.

  0,2 l

  Vrijeme uvođenja: nakon 4. mjeseca

  Rok trajanja (broj dana): 720

  Izjava o sastojcima (sadrži): Voda, kaša od marelice* 30%, šećer*, vitamin C. *iz ekološke proizvodnje

  Dodatne informacije: BIO proizvod

  Naziv odgovorne osobe (stavlja ne tržište): Vivera d.o.o. XIII Podbrežje 26, 10020 Zagreb

  Zemlja podrijetla (područje podrijetla): Mađarska

  Uvjeti čuvanja (posebni uvjeti skladištenja): Čuvati na sobnoj temperaturi. Jednom otvoreni sok dobro zatvoriti i čuvati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3 dana.

  Prosječna hranjiva vrijednost (100 g/ml):

  energija 236kJ/56kcal

  masti 0,1 g

  od kojih zasićene masne kiseline 0,0 g

  ugljikohidrati 13,3 g

  od kojih šećeri 11,4 g

  vlakna 0,5 g

  bjelančevine 0,1 g

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija