Imate pitanja? Nazovite nas 098 359795
košarica 0
 • Hipp sok jabuka 200 ml

  Sokovi, napitci i čajevi

  HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Sok od mrkve dobiva se izravno iz svježih mrkvi. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida....
  9,49 kn9,02 kn

  Artikl je raspoloživ.

  HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Sok od mrkve dobiva se izravno iz svježih mrkvi. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida. Plodovi imaju dovoljno vremena da sazriju i razviju svoj specifičan, prirodan okus. Arome se ne dodaju. Sokovi su bogati vitaminom C, blago su kiseli i dijete im se lako prilagođava. Kad započenete s dopunskom prehranom djeteta, sokovi su idealan izvor vitamina i ako se pije uz obrok, vitamin C iz soka potiče apsorpciju željeza iz povrća i žitarica. Udio voća 100%. Bez dodatka šećera. Čini stolicu mekšom. Ne sadrži gluten. Od 4. mjeseca.

  HiPP Sok od jabuke

  Sok od jabuka. Voćni sok od koncentriranog soka jabuka. Proizvedeno od koncentriranog soka jabuka. Udio voća: 100%. HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida. Plodovi imaju dovoljno vremena da sazriju i razviju svoj specifičan, prirodan okus. Arome se ne dodaju. Sokovi su bogati vitaminom C, blago su kiseli i dijete im se lako prilagođava. Kad započenete s dopunskom prehranom djeteta, sokovi su idealan izvor vitamina i ako se pije uz obrok, vitamin C iz soka potiče apsorpciju željeza iz povrća i žitarica.

  0,2 l

  Vrijeme uvođenja: nakon 4. mjeseca

  Rok trajanja (broj dana): 540

  Izjava o sastojcima (sadrži): Blago kiseli sok od jabuka* od koncentriranog soka jabuka 100%, vitamin C. *iz ekološke proizvodnje

  Dodatne informacije: BIO proizvod

  Naziv odgovorne osobe (stavlja ne tržište): Vivera d.o.o. XIII Podbrežje 26, 10020 Zagreb

  Zemlja podrijetla (područje podrijetla): Mađarska

  Uvjeti čuvanja (posebni uvjeti skladištenja): Čuvati na sobnoj temperaturi. Jednom otvoreni sok dobro zatvoriti i čuvati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3 dana.

  Prosječna hranjiva vrijednost (100 g/ml):

  energija 209kJ/49kcal

  masti 0,04 g

  od kojih zasićene masne kiseline 0,01 g

  ugljikohidrati 12,0 g

  od kojih šećeri 11,0 g

  vlakna 0,2 g

  bjelančevine 0,1 g

  Prijava u shop

  Korisničko ime (e-mail adresa)

  Lozinka

  Prijavite se s vašim Facebook računom:

  Spoji se putem Facebooka

  Zaboravili ste lozinku?

  Registracija